Takarékoskodjon a biztos holnapért!


A jövőre való felkészülésben kiemelten fontos, hogy minél korábban megfelelő megtakarítási szokásokat alakítsunk ki, annak érdekében, hogy jelen vágyaink a jövőben valósággá váljanak. Legyen szó egy új autó vásárlásáról, gyermekünk taníttatásáról vagy méltó nyugdíjas éveink biztonságának megteremtéséről, meg kell tennünk az első lépéseket a rendszeres megtakarítás és hosszútávú vagyon gyarapítás irányába.

A befektetési egységekhez kötött megtakarítá- si megoldásai, olyan sokoldalú, hosszútávú, személyre szabható megtakarítási és biztosítási programok, amelyek segítségével megteremthető ez a jövőbeni biztos anyagi háttér céljaink eléréséhez.

Szolgáltatásaink előnye:

Rugalmasan választható eszközalapjainknak köszönhetően ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságának és képességének megfelelő eszközalapot választhatnak.

Eszközalapjaink révén ügyfeleink a világ összes jelentős befektetési piacát elérhetik. Hozamokon felüli magas ügyfélbónusz.

Szolgáltatási összege egy összegben vagy járadék formájában is elérhető.

Elérhető folyamatos és egyszeri díjas konstrukcióban, forintban és euróban is.

Jelen ismertető kizárólag tájékoztatás céljából készült, nem teljeskörű és nem minősül ajánlatnak. További információért vagy kérdés esetén forduljon bizalommal személyes tanácsadójához. Termékeink és szolgáltatásaink részletes jellemzőit az adott termékfeltételéből ismerheti meg.