Jogi nyilatkozat


Jogi nyilatkozat

A weboldal üzemeltetője nem biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadó vagy biztosítótársaság, nem képvisel egyetlen alkuszt, pénzügyi tanácsadót vagy biztosítótársaságot sem.
Nem támogat egyetlen alkuszt, pénzügyi tanácsadót vagy biztosítót sem és nem hoz biztosítási vagy pénzügyi tanácsadási döntéseket. Az általad megadott információkat biztosítási alkuszoknak, pénzügyi tanácsadóknak és/vagy biztosító társaságnak küldjük el.
Ez a webhely nem jelent ajánlatot vagy felhívást biztosításra vagy bármilyen pénzügyi termékre. A weboldalon megadott adataid nem garantálják, hogy biztosításra vagy pénzügyi tanácsadásra vagy jogosult.
A tényleges árajánlatok, árak vagy megtakarítások sokféle tényezőtől függnek, mint például: lefedettségi korlátok, levonható költségek, egészségügyi előzmények, megtakarítások és bevételek, foglalkozás, hely és egyebek. A biztosítási, vagy pénzügyi ajánlattokkal kapcsolatos kérdéseiddel fordulj közvetlenül a kiközvetített biztosítási alkuszhoz, pénzügyi tanácsadókhoz vagy a biztosítótársasághoz.
Nem vagy köteles a weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat kapcsolatfelvétel kezdeményezése céljából használni, illetve biztosítást vagy bármely terméket alkusznál, pénzügyi tanácsadónál vagy biztosítótársaságnál igényelni.
Ez a webhely nem mindig nyújt ajánlatot a legjobb áron vagy a legjobb feltételekkel. Webhelyünk nem tartalmazza az összes céget vagy az összes rendelkezésre álló ajánlatot. Javasoljuk, hogy vizsgáld meg az esetleges biztosítási kötvény, pénzügyi megoldás lehetőségeit a helyzetedhez viszonyítva. Minden védjegy és szerzői jog a megfelelő tulajdonosok tulajdona.